Fasadevask

Rengjøring av fasader og utendørsområder handler om mer enn bare utseende. Det er en viktig del av en helhetlig vedlikeholdsplan for å bevare bygningens integritet, estetikk og verdi over tid. Ved å investere i regelmessig vedlikehold, kan du redusere kostnadene knyttet til rehabilitering av fasaden samtidig som du nyter godt av et penere og mer presentabelt utemiljø. La oss se nærmere på hvorfor rengjøring av fasader og utendørsområder er essensielt for å opprettholde eiendommens beste tilstand.

Viktigheten av fasadevask og vedlikehold

Klimaendringene har medført økt nedbør og fuktigere værforhold, som har ført til nye utfordringer når det gjelder vedlikehold og rengjøring av bygninger. Manglende oppmerksomhet på utvendig rengjøring kan ha flere uønskede konsekvenser.

Fasadevask er en investering som gir avkastning på flere områder. Det er en investering i bygningens levetid, utseende og verdi. Ved å sikre at bygningens fasade er ren og godt vedlikeholdt, kan du unngå kostbare reparasjoner og forlenge levetiden til bygningen.

Så neste gang du vurderer vedlikeholdsarbeid på hjemmet eller eiendommen din, husk viktigheten av fasadevask. Det er en relativt rimelig investering som kan bidra til å bevare og forbedre bygningens skjønnhet og integritet, samtidig som den gir beskyttelse mot skadelige elementer. Ikke undervurder kraften i en ren fasade – det er en investering som virkelig lønner seg!

Hvordan vi utfører oppdragene

For å sikre optimalt resultat og skånsom behandling av dine fasader og utendørsområder, benytter vi avansert utstyr og metoder. Vårt tjenestetilbud omfatter:

1. Mobile
varmtvannsvaskere

Vi benytter kraftfulle og effektive varmtvannsvaskere med justerbar kapasitet. Trykket og vanntemperaturen tilpasses det spesifikke underlaget som skal rengjøres, noe som sikrer skånsom behandling og reduserer behovet for kjemikalier.

2. Liftservice

Vi har vår egen lift tilgjengelig når det er nødvendig for å sikre tilgang til selv de mest krevende områdene.

3. Tjenester
innen faget

Det erfarne teamet vårt tilbyr et variert utvalg av tjenester, som inkluderer rengjøring av utendørsområder, fjerning av graffiti, vask av garasjer, rengjøring av fasader, varmtvannsvask og impregnering/overflatebehandling.

Fordeler ved fasadevask

Dårlig vedlikehold av fasaden kan forårsake skade på treverket. Skitne vegger tiltrekker fuktighet, noe som skaper optimale forhold for vekst av ulike mikroorganismer. Med økt luftforurensning og fuktigere klima har forholdene for soppsporer og algevekst blitt markant forbedret. Skitt og avleiringer kan også inneholde soppsporer, og hvis de får ligge lenge nok, kan dette føre til strukturell råte på bygningen.

Se forskjellen

Kontakt oss

Har du spørsmål, ønsker å bestille en tjeneste eller trenger mer informasjon? Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig. Du kan også kontakte oss direkte på telefon eller e-post som oppgitt nedenfor. Vi ser frem til å høre fra deg!